SONEN´S VVS

Tjänster och samarbeten

Service

Ordning

Noggrannhet

R

Effektivitet

Värme, vatten och sanitet

Sonens VVS utför allting inom RÖR: Värme, Vatten och Sanitet. Våra uppdrag varierar och det finns inget vi inte klarar att ta oss an. Inget jobb är därför för stort eller för litet. För oss är det viktigaste att kunden känner sig trygg med oss och att vi alltid är rätt manskap på plats för att hjälpa till på bästa sätt. Kanske behöver du bara byta en kran eller installera ett nytt element? Eller koppla in en ny värmepump? Vi felsöker anläggningar, lägger golvvärme och drar kulvertar till lägenheter. Vi är helt enkelt proffs på allt som rör rör.

Sonens VVS har varit en solid samarbetspartner till oss sedan starten 2016. 2017 totalrenoverade dem ett av våra lägenhetshus med mycket bra slutresultat. Sedan dess har samarbetet växt sig starkare & idag förvaltar dem samtliga våra fastigheter. Med bred kunskap, god dialog samt fokus på finish & kostnadseffektivitet så ser vi fram emot många effektiva, framgångsrika år tillsammans

Jonas Nilsson

Ägare J.N Hyreshus & förvaltning och J.N Markinvest AB. Delägare/Försäljningschef Containerpoolen i Sverige AB.

Vi har samarbetat med Sonens VVS sen 2016 och det har från första början varit ett gediget samarbete. Sonens VVS har ständigt varit i framkant med sina beställningar vilket också gjort att beställningar levererats ut i god tid ,och inte minst av allt i rätt tid.

Sonens VVS är en pålitlig firma att samarbeta med, som vet vad De vill.

Glenn Ljungstrand

DAHL

Vi är en koncern med flera fastighetsbolag och alla uppdrag som rör våra värmesystem, vatten och avlopp lämnar vi till Sonens VVS.
Vi är mycket nöjda med arbetet Sonens VVS utför åt oss.

Gusten Wallin

Råå AB, Hörnet AB, Depågatan AB, Lastgaran AB & Lift AB

Ett företag du kan lita på!